-

Elke week nieuwe preloved items online!

What we love to do

Bij Het zusje van Saar kleuren we graag buiten de lijntjes. Zo mag je bij ons positiekleding kopen, dragen en (vrijblijvend) terugsturen na gebruik. 

Waar wij het allermeest van gaan glunderen? We maken niet alleen mama's en hun kroost blij hier, maar ook aan de andere kant van de wereld. Met 10% van onze omzet (en niet van onze winst) steunen we geweldige projecten die zich inzetten voor mama's en baby's. De afgelopen jaren hebben we ons ingezet voor een project in India dat zich inzet voor verstoten babymeisjes die het slachtoffer zijn van gendercide: Abba Family Home en een project voor meisjes die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik in Zuid-Afrika: Bobbi Bear. Vanaf dit jaar willen we ons inzetten voor Amecet Children's Home. Een opvanghuis voor o.a. pasgeboren baby's waarvan de moeder is overleden bij de bevalling.

Happy customers

'Persoonlijke aandacht in alles, dat merk je, in het inpakken, beantwoorden van vragen, verzending en beoordelen van de kleding. Super webwinkel.'

 

'Super fijn concept, mooie kleren, en feestelijk verpakt. Echt een duurzaam cadeautje voor jezelf tijdens je zwangerschap!

 

'..Raadt het iedereen aan, ik ben verkocht!'

 

We zijn beoordeeld met een 9,9 op basis van 76 reviews via WebwinkelKeur.

Our new (preloved) items