Verzending & Levertijd

 

Verzendkosten

In onze webshop worden de verzendkosten automatisch berekend. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het product en de hoeveelheid producten. Als het in een brievenbuspakketje past, zijn de verzendkosten €4,25. Bij een klein pakket zijn de verzendkosten €5,95 en bij een standaard pakket €6,95. Op deze manier houden we rekening met de grootte van jouw bestelling en blijven de verzendkosten zoveel mogelijk beperkt. Vanaf €75,- bieden we gratis verzending.

 

Verpakking

Jouw bestelling wordt met zorg en liefde verpakt. Dit doen we milieubewust: we gebruiken geen plastic en hergebruiken verpakkingsmateriaal.

 

Levertijd

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je jouw pakketje binnen 2 tot 3 werkdagen. We streven ernaar dat je je pakketje zelfs de volgende werkdag al in huis hebt. Dit is afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop jij je bestelling plaatst. Nadat we jouw pakketje hebben verzonden, is de levertijd afhankelijk van onze partners PostNL en DHL. 

 

Bezorging

Je kunt kiezen om je pakket te laten bezorgen bij jou thuis of op een afhaalpunt. We versturen een pakket naar jou thuis standaard via PostNL. Wil je een pakket laten bezorgen op een afhaalpunt, dan kan dat zowel via PostNL als DHL.

 

Heb je na een week nog niets gehoord of ontvangen? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier,  een e-mail naar info@zusjevansaar.nl of via WhatsApp (06 11 664 894).

 

Indien je pakketje kwijtraakt, zijn wij hiervoor als webwinkel verantwoordelijk. Wij zijn in dit geval wettelijk verplicht jouw gemaakte kosten te vergoeden. We gaan er hierbij wel vanuit dat je het pakket laat bezorgen op een punt waar jij het zelf kunt aannemen, bijvoorbeeld thuis of bij een afhaalpunt. Indien je het pakket wil laten bezorgen bij een openbare gelegenheid, zoals in een ziekenhuis of op jouw werkplek, is dit voor eigen risico.