I.v.m. verhuizing staan er tijdelijk geen items online. Tot snel!

Positiekleding

De positiecollectie van Saar is met liefde samengesteld en bevat mooie, betaalbare preloved items. Al de positie-items doen mee aan het concept van Saar en mogen binnen een jaar (vrijblijvend) worden teruggestuurd. We werken bij Het zusje van Saar met basic en unique items.

 

The basics

Veel van onze positie-items lijken veel op elkaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan positiejeans of -tops. Daarom hebben we er voor gekozen om niet al deze items meer los op de foto te zetten, maar we selecteren  een item uit onze voorraad aan de hand van jouw voorkeuren. Dit scheelt ons een hoop werk waardoor we onze prijzen laag kunnen houden en jou een hoop scrollen langs vrijwel identieke items. 

 

The uniques

Naast basic items, hebben we ook unieke items. Denk hierbij aan jurkjes, vesten en shirtjes. De unieke items zijn smaakgevoelig en daarom hebben we ze met glimlach allemaal op de foto gezet. Zo kun jij jouw basic positiegarderobe aanvullen met heerlijke printjes, kleuren en modellen.

 

Our brands

We verkopen hoofdzakelijk tweedehands positiekleding van bekende merken, zoals: Mamalicious, Boob, Noppies, Prenatal, Fragile, Esmara, Esprit en SuperMom. Onze prijzen zijn afhankelijk van de staat en nieuwprijs, maar we beloven je dat we altijd betaalbaar zijn en dat je zelfs de duurdere merken met glimlach bij ons koopt. Onze items zijn altijd in (vrij) goede staat of nieuwstaat en wanneer een positie-item een klein mankement heeft, staat dit omschreven in de productomschrijving.