Positiekleding

 

De positiecollectie van Saar is met liefde samengesteld en bevat mooie en betaalbare preloved items. Aan zwangerschapskleding vind je bij ons jurken, rokken, jeans, broeken, jumpsuits, shirts, tops, blouses, truien en vesten. 

Alle positie-items doen mee aan het concept van Saar en mogen binnen een jaar na aankoop (vrijblijvend) worden teruggestuurd. Als je dat doet, ontvang je 50% van jouw originele aankoopbedrag retour in de vorm van een unieke kortingscode. Dat kun je dan bijvoorbeeld gebruiken om voedingskleding of schattige babykleertjes in onze webshop te kopen. Bekijk hieronder per maat al ons moois en bestel direct. Wacht niet te lang, want van elk item is er maar één te koop. 

Our brands

We verkopen hoofdzakelijk tweedehands positiekleding van bekende merken, zoals: Mamalicious, Boob, Noppies, Love2Wait, H&M Mama, Prénatal, Esprit en SuperMom. De prijzen van de positiekleding zijn afhankelijk van de staat en nieuwprijs, maar we beloven je dat we altijd betaalbaar zijn en dat je bij ons zelfs de duurdere merken met een glimlach koopt. Onze items zijn altijd in goede staat of nieuwstaat en wanneer een positie-item een klein mankement heeft, staat dit omschreven in de productomschrijving.