Over het Zusje van Saar

 

Ik ben Diane, getrouwd met Jan en we zijn trotse ouders van onze twee zoontjes Janoah en Rafael. Al van jongs af aan houd ik van baby's, en niets is mooier dan zelf zwanger te zijn! Wat is het bijzonder als je dat kleintje eindelijk in je armen kunt sluiten…

Het is zo leuk om je hummeltje aan te kleden in schattige kleertjes. Wat houd ik daarvan! Samen met mijn passie voor tweedehands spulletjes was dat de reden dat ik gelijk enthousiast werd toen ik in juni 2023 een bericht voorbij zag komen van het Zusje van Saar. De mama achter het Zusje van Saar was op zoek naar iemand die de webshop zou willen overnemen, zodat deze onderneming met zoveel potentie meer aandacht zou krijgen dan zij kon geven. Hoewel het voor mij totaal iets nieuws zou zijn, leek het me ontzettend leuk en dus stuurde ik vol spanning een reactie. Ik kreeg al snel een heel lief antwoord, met de vraag om hier samen eens over verder te praten. Dat deden we en de vonk sloeg over! Daarna ging het allemaal vrij snel; we huurden een grote bus en als gezin haalden we op een zaterdag alles op. Per 9 september 2023 werden we trotse eigenaar van het Zusje van Saar!

Vervolgens hebben we alles een plekje gegeven in ons huis. Omdat ik hoogzwanger was van Rafael, konden we de webshop nog niet direct openen. Uiteindelijk kwamen in januari 2024 de eerste items online. Sindsdien hebben we alweer een mooi aantal mama's blij kunnen maken met onze preloved kleding!

 

Blessed to be a blessing

Wij geloven dat wat we ontvangen niet alleen voor onszelf bedoeld is, maar ook om een blessing te zijn voor anderen. Daarom willen we ons vanuit het Zusje van Saar inzetten voor baby’s en kinderen ergens anders op deze wereld. Een vriendin van mij ging in 2022 een half jaar naar Oeganda om daar mee te helpen bij het opvanghuis Amecet Children’s Home. Op deze plek worden o.a. pasgeboren baby’s opgevangen die hun moeder zijn verloren tijdens de bevalling. Ook wordt er een veilige plek geboden aan achtergelaten en mishandelde kinderen. Verwaarloosde kinderen krijgen zo een nieuwe kans.

De verhalen van mijn vriendin en de dingen die ze liet zien inspireerden me om dit mooie project te gaan ondersteunen vanuit het Zusje van Saar. We steunen Amecet Children’s Home door 10% van onze omzet hieraan te doneren.  Hoe mooi is het om zo deze broertjes en zusjes van Saar te kunnen helpen!

 

Steun met jouw aankoop Amecet Children’s Home

Hou jij van stijlvolle positiekleding, schattige kleertjes voor je baby of leuke en stoere kleding voor je dreumes? Bij ons shop je de leukste kleding en steun je tegelijkertijd deze kwetsbare kinderen in Oeganda. En omdat het allemaal preloved kleding is, doe je ook nog eens een duurzame en milieubewuste aankoop! Bekijk snel al het moois wat wij jou te bieden hebben aan Preloved Kleding!