Het concept van Saar

 

Bij het Zusje van Saar mag je preloved positiekleding kopen, dragen en terugsturen na gebruik.

Een uniek, duurzaam concept, boordevol voordelen.

 

Voor jou, want jij kunt na het inleveren van de items 50% van jouw aankoopbedrag aan positiekleding opnieuw uitgeven in onze webwinkel.

Voor de broertjes en zusjes van Saar, want van ieder aankoopbedrag doneren we 10% aan Amecet Children's Home, een opvanghuis in Oeganda wat zich inzet voor kwetsbare baby's en kinderen. Daar worden o.a. pasgeboren baby's opgevangen die hun moeder zijn verloren tijdens de bevalling.

Voor de aardbol, want voor jou en de volgende mama-in-spe hoeven er geen nieuwe kledingstukken te worden gemaakt. Duurzaam en milieubewust!

Voor ons, want wij gebruiken de kleding graag opnieuw.

 

Het terugsturen van positiekleding na gebruik is ten alle tijden vrijblijvend en dient te gebeuren binnen een jaar na aankoop. Je herkent de items die meedoen aan het woord 'Positie' in de titel van het product. 

Je ontvangt na retour een unieke kortingscode per e-mail met de geldigheid van een jaar, bestaande uit 50% van jouw originele aankoopbedrag. Staat er geen 'Positie' in de titel van het item waar jij blij van wordt? Dan doet het niet mee aan dit concept. 

We nemen in principe alle items terug en we vinden het normaal dat de kleding bij retourneren verkeert in gedragen staat. We gaan er hierbij echter wel vanuit dat de positiekleding nog mooi en draagbaar is voor andere mama's. Is dat het geval? Stuur het dan zeker terug! Wil je de kleding liever houden? Great, feel free.

Doe mee en shop onze Positiekleding!